Menu

<< Deutsche Speisekarte

Menu:
Daily changing 4-course surprise menu 49,00 €
Starters:
Rock oyster "Fine de Claire", piece 4,00 €
Irish rock oyster, piece 5,00 €
- served with ham bread and vinaigrette
Caviar Sevruga-style 20g / 25,00 €
50g / 50,00 €
100g / 100,00 €
Caviar Ossietra-style 20g / 32,00 €
50g / 75,00 €
100g / 150,00 €
Caviar Beluga-style 20g / 40,00 €
50g / 100,00 €
100g / 200,00 €
- served with crème fraîche, toast, shallots and chopped egg
Salmon ceviche with wild herb salad, lime and coriander 18,50 €
Caesar Salad with shrimp tempura and chili mayonnaise 19,50 €
Sous-vide Arctic char with rocket, avocado and melted tomato 19,50 €
Scallop tartar with chanterelle ice cream 22,50 €
Beef tartar with creamy honey-mustard ice cream and lamb's lettuce 23,50 €
Entrée variation with shrimp and rocket, tuna sashimi, gratinated scallops and grilled calamaretti 23,50 €
Soups:
Bouillabaisse "Kastenmeiers" with aioli and toast 13,50 €
Gazpacho with baked burrata and toast 15,50 €
Lobster soup with shrimp and leek shoestrings 15,50 €
Entrées:
Ravioli with North Sea shrimps, spinach and prawn butter 16,50 €
Spaghettini with black truffle 26,50 €
Lobster risotto of 1/2 a lobster 48,50 €
Lobster spaghettini of ½ a lobster flambéed at the table 48,50 €
Daily recommendation with side dishes of your choice:
Gilthead royal 28,50 €
Monkfish for 2 - 6 persons, pp 34,50 €
Loup de mer for 2 - 4 persons, pp
baked in salt crust pp plus
34,50 €
3,00 €
Turbot for 2 - 4 persons, pp 36,50 €
Each additional side dish 3,00 €
Main courses:
Pikeperch filet with chanterelles and potato foam 27,50 €
Filet of codfish with shiitake mushrooms and sweet potato purée 28,50 €
Chef's Plate with different fish, spinach and truffle risotto 29,50 €
Raw grilled tuna steak with braised cucumbers and lime risotto 31,50 €
Turbot filet with grilled eggplant, groats and Serrano ham 31,50 €
½ crayfish tail with basil pasta and melted tomatoes 52,50 €
Wiener Schnitzel with wild herb salad and parsley potatoes 28,50 €
Flank steak with vegetable Gröstl 32,50 €
The best from beef, filet and cheek, with Parmesan fries, wild broccoli and lobster mayonnaise 32,50 €
From the bassin:
Rianbow trout or char, au bleu, à la meunière or smoked with potatoes and herb salad 24,50 €
Whole lobster from the grill (600g) with side dishes of your choice 86,00 €
Desserts:
Chocolate selection from our chocolate sommelière, piece 4,00 €
Sorbet variation with berry ragout 12,50 €
Raspberry tiramisù 12,50 €
Cherry strudel with dark chocolate and cherry-thyme sorbet 14,50 €
Gin Tonic 2.0 16,50 €
Kaiserschmarrn with cinnamon plums and apple compote for 2 persons (30 min) 21,00 €
Crêpes Suzette with ice cream for 2 persons, flambéed at the table 24,00 €
Savoir Vivre Chef's Cheese Recommendation:
Le Chapail, Tomme de Chèvre - artisanal and Hanis au Marc de Gewürztraminer 14,00 €

TBP Gastro GmbH & Co. KG

TBP Gastro GmbH & Co. KG

    Wir suchen neue Kollegen!

    Herzlich Willkommen in unserem Clubrestaurant!

    Und herzlich willkommen in dem ersten Restaurant, das Sie rundum glücklich macht.
    Hier servieren wir Ihnen und Ihren Gästen täglich marktfrische Köstlichkeiten, die wir ganz nach Ihren persönlichen Vorlieben zubereiten. Sie wählen die Zutaten, die Zubereitungsart und die Beilagen. Wir kümmern uns darum, dass daraus eine köstliche Geschichte wird - während Sie bei einem vorzüglichen Glas Wein den einmaligen Ausblick unserer Dachterrasse genießen.

    Kastenmeiers Clubrestaurant

    360 Grad Rundgang

    Werfen Sie mit unserem 360 Grad Rundgang einen Blick in unser Restaurant: in die Küche, das Restaurant und auf unsere Terrasse mit einem sensationellen Ausblick

    Jetzt Ansehen


    site created and hosted by nordicweb